Moss

Billedet er taget i november 2009, da vi kom hjem fra konkurrencen på Sjælland, hvor Moss blev årets hyrdehund i klasse2 i BCK

Moss har efterhånden helt styr på hvad det vil sige at være en indendørs "hyggehund"

Livet med Moss:

Jeg overtog Moss fra Erik Holmgård i september 2008 da han var 9½ år gammel og jeg er meget taknemmelig for at Erik betroede Moss til mig.

Moss er en garvet hyrdehund og har været med til at lære mig meget om hvordan man hyrder. Moss er en glad, pragtfuld og klog hund og han er så god som dagen er lang. Han kan færdes blandt alle hunde uden at der bliver ballade. Han har en fantastisk ro og der opstår aldrig paniske situationer når han hyrder. Han ved, at med tålmodighed går det hele meget lettere både for hyrden, fårene og ham selv. Han har reddet situationen for mig utallige gange når vi har været til konkurrencer. Moss var ikke vant til at være ”stuehund” men det tog nu ikke så lang tid, før han satte pris på de komfortable goder der fandtes inden døre. Nu er han den første ved hoveddøren, hvis der er tegn på at jeg går ind. Moss skulle lige vænne sig til at have mig med på banerne, men han har altid gjort sit bedste for at gætte hvad det er jeg prøver på at signalere. Det går fremad hele tiden og i 2009 blev han årets hyrdehund i klasse 2 i Border Collie Klubben.

Lis Lykke Gregersen, Kvostedvej 38, 8831 Løgstrup, Tlf. 86644045, mobil 26284045, Mail scott@post2.tele.dk