Lidt om forventningerne og baggrunden for at lave et kuld med netop denne kombination kan læses ved at   klikke her

Hvalpe planerne:

Fordi jeg selv syntes at Mayzee havde så mange gode kvaliteter og ikke mener hun har nogen dårlige egenskaber, besluttede jeg, at jeg ville lave et kuld hvalpe på hende når hun var omkring 4 år gammel i 2011, så jeg selv kunne få en aflægger. Jeg har tidligere lavet hvalpe på mine hunde, men der går som regel 8-10 år imellem kuldene, for selv om hvalpe er dejlige og livsbekræftende, så er der altså også en masse bekymringer man påtager sig. Går fødslen som den skal? trives de fra starten? er der nok gode hjem? bliver de sunde og raske i fremtiden? får de det godt? og så videre....

Men en kraftig opfordring fra Miriam med Texas, gjorde at jeg fremskyndte hvalpe projektet et år og Miriam og jeg blev samtidig enige om at vi ville lave dette kuld hvalpe i fællesskab.

Så d. 20. januar 2010 blev Mayzee parret med den dejlige norske bordercollie Pluto. Han er ud af gode hyrdelinier og selv om han ikke bliver brugt til at hyrde, har han bevist at han har instinkterne til det og at det ligger i hans gener. Han bliver brugt til lydighed på højt plan og her klarer han sig helt fantastisk, er bl.a. International Lydigheds Champion. Han er en virkelig dejlig hund, så jeg glæder mig rigtigt meget til selv at få en hvalp fra denne kombination.

Billeder og mere om hvalpene på hvalpebloggen,dog ikke opdateret siden 15.april 2010  

Far:

Pluto N-09848/04

Titler:

Stamtavle her

Pluto's hjemmeside

Mor:

Team Stenmann Amazing Mayzee Lou

DK04153/2007, ISDS-303391

Titler: HYRDPR1, HYRDPR2

Stamtavle her

Hvalpene er født

24. marts 2010............